Főlap

A jövő közlekedési eszköze

Magyarország első és máig legjobb Segway túra és rendezvény szervezője örömmel kínálja vendégeinek és megrendelőinek nagyszerű élményt nyújtó szolgáltatásait.

Élvezze a Segway nyújtotta szabadságot és különleges érzést a legjobb árakon!

A Segway Personal Transporter  a legjobb beruházás a közlekedéshez!

Az első olyan önegyensúlyozó közlekedési eszköz amelyet arra terveztek, hogy bárhová elvigyen. Lehetőséget ad arra, hogy gyorsabban közlekedj és több csomagot vigyél magaddal, miközben a közlekedés igazi szórakozás lesz számodra. A Segway PT ideális munkába járáshoz, bevásárláshoz, kevés helyet foglal és bárhol újratölthető.

Hogyan működik?

A Segway azért fantasztikus, mert függőleges helyzetben tud maradni, amikor előredőlsz, bár csak két kereke van. Sok technológiai érdekességet sűritettek bele, ezt azonban észre sem veszed. Lézeres giroszkópok érzékelik, hogy a Segway mikor kezd dőlni. Az információ a kerekeket a megfelelő irányba és megfelelő sebességgel hajtó motort vezérlő számítógépbe kerül - s a roller megőrzi egyensúlyát. Rengeteg egység ügyel a biztonságra - két számítógép, öt giroszkóp, két akkumlátor és két motor, amely a csodajárgányt hajtja. Ha bármelyik elromlik, a másik helyettesíti. Se gáz se fék, csak testbeszéddel irányitod.


Érdeklődöm

(részletes tájákoztatást kérek)

 

captcha